DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο και είναι σε θέση να υποστηρίξει το φοιτητή που σπουδάζει σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Αθήνας, σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει υπεύθυνα την υποστήριξη σε πτυχιακές και διπλωματικές εργασίες, φοιτητικά μαθήματα, στατιστικές αναλύσεις, κ.α. Σκοπός μας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Εγγυόμαστε συνέπεια στις ημερομηνίες παράδοσης και σας δίνουμε την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας με τον καθηγητή που έχει αναλάβει την εργασία σας. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Βόλος

Ο Βόλος ανήκει στις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και η μικρή χιλιομετρική απόσταση του από το Πήλιο, προσφέρει βουνό και θάλασσα.
Οι φοιτητές που επιλέγουν τον Βόλο για σπουδές για την διαμονή τους, μπορούν να επιλέξουν είτε την Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, είτε την ενοικίαση σπιτιού. Η εστία διαθέτει σαράντα μονόκλινα δωμάτια, καθώς και μισθωμένο ξενοδοχείο, διαθεσιμότητας τριάντα τριών επιπλέον μονόκλινων δωματίων. Διαμονή στην εστία δικαιούνται μόνο πρωτοετείς φοιτητές και μόνο για ένα έτος, εφόσον πληρούν τα οικονομικά και οικογενειακά κριτήρια. Στην περίπτωση που ο φοιτητής επιθυμεί να νοικιάσει σπίτι οι επιλογές είναι πολλές και στο κέντρο της πόλης αλλά και σε περιοχές πιο ήσυχες. Οι τιμές κυμαίνονται από 230 έως 480 ευρώ, ανάλογα με την περιοχή και τα τετραγωνικά.
Η πόλη προσφέρει πολλές επιλογές για διασκέδαση. Το πιο δημοφιλές σημείο για τους φοιτητές είναι το κέντρο και συγκεκριμένα κοντά στον Άγιο Νικόλαο, όπου βρίσκονται πολλές καφετέριες και μπαράκια. Ακόμη ένα σημείο συνάντησης που προτιμούν οι φοιτητές είναι τα Παλιά, με πολλά φοιτητικά στέκια που προσφέρουν κρασί, φαγητό και πολύ συχνά και ζωντανή μουσική. Φυσικά στα δημοφιλή σημεία ανήκει και η παραλία με τις καφετέριες, ενώ ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στα τσιπουράδικα της πόλης τα οποία βρίσκονται διάσπαρτα παντού μέσα στην πόλη και αποτελούν βασικό στέκι των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών. Για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί ένα τσιπουράδικο, καλό θα είναι να ψάξει κάποιο από τα πολλά που βρίσκονται στα στενά της πόλης και προσφέρουν ποιότητα και αυθεντικότητα.

Στο Βόλο εκτός από τη διασκέδαση μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στην πόλη και να θαυμάσει τα μνημεία και αξιοθέατα της.
Τέλος, να αναφέρουμε πως οι φοιτητές που σπουδάζουν στο Βόλο, μπορούν να επισκεφτούν τα χωριά του Πηλίου, στα οποία πραγματοποιούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις, πανηγύρια και έχουν διατηρήσει αναλλοίωτη την παράδοση και το καλοκαίρι να επισκεφτούν τα νησιά των Σποράδων.

 

Φοιτητικά φροντιστήρια Βόλος – Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ιδρύθηκε το 1984 με το Π.Δ. 83/1984, που τροποποιήθηκε το 1985 και ως έδρα του ορίστηκε ο Βόλος.

Πολυτεχνική σχολή

 

Το Φοιτητικό Φροντιστήριο της DeskNET, αναλαμβάνει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές εργασίες σε όλα τα επιστημονικά πεδία. Ενδεικτικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε πλήρως:

  • Φοιτητικές εργασίες εξαμήνου
  • Εβδομαδιαίες δραστηριότητες
  • Πτυχιακές εργασίες
  • Διπλωματικές εργασίες
  • Μεταπτυχιακές εργασίες
  • Φοιτητικά μαθήματα
  • Στατιστικές αναλύσεις
  • Εργασίες σεμιναρίων τελειόφοιτων

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμασία των φοιτητών σε όλα τα πανεπιστημιακά μαθήματα, τα οποία γίνονται εξ’ αποστάσεως και έχουν τη μορφή ιδιαίτερου μαθήματος. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε φοιτητές σε Ελλάδα, καθώς και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.