DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Καβάλας. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Το φροντιστήριο μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας μεταξύ Φοιτητή – Καθηγητή. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

  • Εργασίες Εξαμήνου
  • Πτυχιακές Εργασίες
  • Διπλωματικές Εργασίες
  • Εργασίες ΕΑΠ

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Καβάλα

Το κόστος διαμονής στην πόλη της Καβάλας, κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή και τα τετραγωνικά του διαμερίσματος. Για τους φοιτητές που δικαιούνται δωρεάν στέγαση, λειτουργεί Σπουδαστική Εστία, η οποία διαθέτει 230 δίκλινα δωμάτια με κοινόχρηστες τουαλέτες και λουτρά. Στους χώρους των κτιρίων που στεγάζεται η εστία διατίθεται και internet.
Η διασκέδαση προσφέρει ότι επιθυμεί ένας φοιτητής. Από καφέ στο λιμάνι της πόλης, μέχρι φαγητό στα πολυάριθμα καταστήματα εστίασης ή ποτό στα club της περιοχής. Για όσους αγαπούν τον κινηματογράφο, υπάρχουν 2 κινηματογράφοι εν λειτουργία.
Η Καβάλα συνδυάζει μοναδικά ιστορία, πολιτισμό και αρχιτεκτονικά αξιοθέατα. Η Παλιά Πόλη της Καβάλας με ιστορία 2.500 χρόνων προσφέρει μοναδική ατμόσφαιρα και η θέα από το κάστρο στην κορυφή του λόφου είναι ανεπανάληπτη.

Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, είναι το Imaret, κάτω από την Παλιά Πόλη, το οποίο χτίστηκε αρχές του 19ου αιώνα από τον Μεχμέτ Αλή και πλέον λειτουργεί ως ξενοδοχείο δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον το επισκεφτεί να απολαύσει φαγητό ή ποτό.
Σημαντικά σημεία της Καβάλας για επίσκεψη είναι οι ανακαινισμένες καπναποθήκες, οι Καμάρες, το τοξωτό υδραγωγείο μήκους 270μ. και ο Παλιός Φάρος.
Ένα από τα μεγάλα ατού της πόλης είναι οι κοντινές παραλίες που μπορεί να επισκεφθεί ο φοιτητής, όπως οι Αμμόλοφοι και η Αμμόγλωσσα Κεραμωτής.

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Καβάλα – Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος επιδιώκει να αποτελέσει πυλώνα αριστείας στην εκπαίδευση και την έρευνα δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στη διεθνοποίηση, στην αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων, στη διδακτική και μαθησιακή καινοτομία, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και στη διασύνδεση του Ιδρύματος με την κοινωνία.

Σχολή Θετικών Επιστημών

Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στην Καβάλα, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.