DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα των Ιωαννίνων. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Το φροντιστήριο μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας μεταξύ Φοιτητή – Καθηγητή. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

  • Εργασίες Εξαμήνου
  • Πτυχιακές Εργασίες
  • Διπλωματικές Εργασίες
  • Εργασίες ΕΑΠ

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Ιωάννινα

Η πόλη των Ιωαννίνων θεωρείται από τις μεγαλύτερες φοιτητουπόλεις, με σχεδόν 30.000 φοιτητές. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται 7 χιλιόμετρα απόσταση από το κέντρο και έχει 14 τμήματα όλων των κατευθύνσεων.
Για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων υπάρχει δυνατότητα διαμονής στις φοιτητικές κατοικίες του Πανεπιστημίου στο χώρο της πανεπιστημιούπολης. καθώς και σε δωμάτια της Εστίας του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας.
Για όσους φοιτητές επιθυμούν να νοικιάσουν διαμέρισμα μπορούν να επισκεφτούν το site enoikiazetai με πληροφορίες για την εύρεση στέγης στην πόλη των Ιωαννίνων.
Η πόλη προσφέρει πολλές επιλογές για διασκέδαση. Στην Πλατεία Πάργης βρίσκονται συγκεντρωμένα πολλά καταστήματα εστίασης, όπως και στην λεωφόρο Δωδώνης, τον πιο κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων.
Τους μήνες που ο καιρός το επιτρέπει, οι φοιτητές έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν τα καταστήματα που βρίσκονται στη λίμνη, είτε για καφέ, είτε για φαγητό, είτε για ποτό.
Τα Ιωάννινα προσφέρουν και πολλά ιστορικά αξιοθέατα. Κάποια από αυτά είναι το κάστρο των Ιωαννίνων, το Νησί των Ιωαννίνων, το αρχαιολογικό μουσείο, η δημοτική πινακοθήκη, το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων, ενώ μπορούν να οργανώσουν εκδρομές στο Ζαγόρι, στο σπήλαιο Περάματος, στο αρχαίο θέατρο Δωδώνης, στο φαράγγι του Βίκου και στη Δρακολίμνη.

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Ιωαννίνων – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Μέσα στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης, στις 8 Μαΐου του 1964, εξαγγέλθηκε από τον ημερήσιο τύπο η ίδρυση Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής στα Ιωάννινα, ως παραρτήματος της ίδιας Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το Τμήμα ιδρύθηκε και άρχισε τη λειτουργία του το ακαδημαϊκό έτος 1964 – 65 με διακόσιους φοιτητές. Αρχικά το Τμήμα στεγάστηκε στο παλαιό κτίριο της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας. Μια πτέρυγα του ίδιου κτιρίου, που κατείχε το στρατιωτικό νοσοκομείο 406, παραχωρήθηκε από τις στρατιωτικές αρχές για την κάλυψη των πρώτων διοικητικών και διδακτικών αναγκών. Για τον ίδιο λόγο, μετατράπηκε σε αίθουσα διδασκαλίας η μεγάλη αίθουσα τελετών της Ακαδημίας. Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν στις 7 Νοεμβρίου 1964.

Φιλοσοφική Σχολή

Σχολή Θετικών Επιστημών

Σχολή Επιστημών Υγείας

Σχολή Επιστημών Αγωγής

Σχολή Καλών Τεχνών

Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης

Πολυτεχνική Σχολή

Σχολή Κοινωνικών Επιστημών

Σχολή Οικονομικών και Διοικητικών Επιστημών

Σχολή Μουσικών Σπουδών

Τμήμα Μουσικών ΣπουδώνΣχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Σχολή Γεωπονίας

Τμήμα Γεωπονίας

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στα Ιωάννινα, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.