DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια: Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Το φροντιστήριο μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας μεταξύ Φοιτητή – Καθηγητή. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

 • Εργασίες Εξαμήνου
 • Πτυχιακές Εργασίες
 • Διπλωματικές Εργασίες
 • Εργασίες ΕΑΠ

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Θεσσαλονίκη

Τα φοιτητικά χρόνια είναι από τις εμπειρίες που θα θυμάσαι για πάντα µε νοσταλγία και τρυφερότητα. Ειδικά εάν έχεις την τύχη να τα ζήσεις στη Θεσσαλονίκη, τη δεύτερη µμεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, η οποία είναι συνυφασμένη µε τη διασκέδαση και το καλό φαγητό. Είτε είσαι νεόφερτος, είτε μεγάλωσες μέσα στις γειτονιές της, σαν φοιτητής τη γνωρίζεις και τη ζεις με διαφορετικό τρόπο και σίγουρα με μεγάλη ένταση.

Η Θεσσαλονίκη έχει το πλεονέκτημα να προσφέρει τα πάντα και σε κοντινές αποστάσεις. Αν μένεις στο κέντρο τα πάντα είναι στα πόδια σου, αλλά αν ενδιαφέρεται για σπίτια σε προσιτές τιμές, προτίμησε τις ανατολικές συνοικίες (Τούμπα, Ανάληψη, Τριανδρία, Χαριλάου, 40 εκκλησιές) όπου μπορείς να πας στο κέντρο με το αστικό σε σύντομο χρόνο. Σημαντικό είναι πως λόγω κοντινών αποστάσεων, έχεις τη δυνατότητα να μετακινηθείς και περπατώντας. Σε περίπτωση που δεν αντέχεις να επιστρέψεις περπατώντας, να θυμάσαι πως το αστικό 1Ν είναι το μοναδικό που λειτουργεί βράδυ και από συγκεκριμένες περιοχές. Για δρομολόγια των αστικών μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή του ΟΑΣΘ. Η Πανεπιστημιούπολη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο, οπότε δε θα δυσκολευτείς να βρεις τη σχολή σου, εκτός αν η σχολή σου βρίσκεται στη Σίνδο στα ΑΤΕΙ, οπότε θα μετακινηθείς και πάλι με την αστική συγκοινωνία.

Το φαγητό στη Θεσσαλονίκη δεν θα σε απογοητεύσει. Πέρα από τη φοιτητική λέσχη και το delivery που δουλεύει υπερωρίες σ΄ αυτή την πόλη, εδώ θα βρεις άπειρες γωνιές και επιλογές για να απολαύσεις αυτό για το οποίο η πόλη είναι διάσημη. Μεζεδοπωλεία, ταβέρνες, γυράδικα, φούρνοι, μπουγατσατζίδικα και ταχυφαγεία σε περιμένουν σε κάθε γωνιά, με μεγάλη γκάμα γεύσεων αλλά και τιμών. Πολύ γρήγορα θα αποκτήσεις τα δικά σου στέκια.

Προνόμια που μπορούν να απολαύσουν οι φοιτητές στη Θεσσαλονίκη: Τσάμπα ή σχεδόν τσάμπα φαγητό στην φοιτητική λέσχη, 50% έκπτωση στα εισιτήρια του ΟΣΕ, 50% στα ΚΤΕΛ για τον τόπο καταγωγής σου, και στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ (προτίμησε τη μηνιαία των 15 ευρώ, για να παίρνεις όποτε θες και το νυχτερινό 78 που κοστίζει παραπάνω, χωρίς καμιά επιβάρυνση) και φτηνότερο εισιτήριο (μέχρι 50%) σε θέατρα, σινεμά, συναυλίες αλλά και δωρεάν σε μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους που υπάγονται στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Θεσσαλονίκη – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ)

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ξεκίνησε να λειτουργεί από το 1926 με πρώτο πρόεδρο το Γεώργιο Xατζηδάκι και κατόπιν το Χρίστο Tσούντα.

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Θεσσαλονίκη – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (συντομογραφία: ΠΑ.ΜΑΚ.) ιδρύθηκε το 1930 ως Νυχτερινή Εμπορική Επαγγελματική Σχολή. Το 1948 ιδρύεται η “εν Θεσσαλονίκη Ανωτέρα Σχολή Βιομηχανικών Σπουδών” ωστόσο άρχισε να λειτουργεί για πρώτη φορά το ακαδημαϊκό έτος 1957-58 με 272 φοιτητές.

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Θεσσαλονίκη – Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος επιδιώκει να αποτελέσει πυλώνα αριστείας στην εκπαίδευση και την έρευνα δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στη διεθνοποίηση, στην αξιοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων, στη διδακτική και μαθησιακή καινοτομία, στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και στη διασύνδεση του Ιδρύματος με την κοινωνία.

 • Σχολή Γεωτεχνικών Επιστημών
 • Σχολή Επιστημών Σχεδιασμού
 • Σχολή Επιστημών Υγείας
 • Σχολή Θετικών Επιστημών
 • Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
 • Σχολή Μηχανικών
 • Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Θεσσαλονίκη – Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι.

Το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης ξεκινά την πορεία του το 1970 με το οποίο ιδρύονται τα Κέντρα Ανώτερης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Κ.Α.Τ.Ε.). Το 1983 ιδρύονται τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ), τα οποία ανήκουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) και το 2001 ορίζεται πλήρως αυτοδιοικούμενο και τοποθετείτε παράλληλα με τα Α.Ε.Ι. της Ελλάδας.

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στη Θεσσαλονίκη, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.