DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Το Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο της DeskNET δραστηριοποιείται με επιτυχία στον εκπαιδευτικό χώρο, παρέχοντας πλήρη υποστήριξη σε φοιτητές που σπουδάζουν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα του Ηρακλείου. Σκοπός της εταιρίας είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, δίνοντας έμφαση στο τρίπτυχο: Αξιοπιστία, Χαμηλό κόστος, Υψηλή Ποιότητα.

Το φροντιστήριο μας είναι το μοναδικό στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα απευθείας επικοινωνίας μεταξύ Φοιτητή – Καθηγητή. Έτσι μπορείτε να έχετε την άμεση παρακολούθηση του project σας σε όλα τα στάδιά του! Ταυτόχρονα, το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη απορία σας, ώστε με βάση τα ζητούμενά σας, να έχετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και προετοιμασία για την εργασία ή παρουσίασή σας.

Το φροντιστήριο μας αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:

  • Εργασίες Εξαμήνου
  • Πτυχιακές Εργασίες
  • Διπλωματικές Εργασίες
  • Εργασίες ΕΑΠ

Ενημερωθείτε δωρεάν για το κόστος της εργασίας σας συμπληρώνοντας τη φόρμα κοστολόγησης

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Ηράκλειο

Το Ηράκλειο είναι μία αρκετά μεγάλη πόλη και έχει την δυνατότητα να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό φοιτητή. Οι νέοι φοιτητές για τη διαμονή τους, μπορούν να κάνουν αίτηση για τις φοιτητικές εστίες, αν πληρούν τα κριτήρια, διαφορετικά θα επιλέξουν την ενοικίαση διαμερίσματος.
Οι επιλογές για διασκέδαση είναι πολλές και οι περισσότεροι χώροι διασκέδασης βρίσκονται στο ιστορικό κέντρου του Ηρακλείου. Θα βρεις μαγαζιά για καφέ, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και κλαμπ. Επίσης η πόλη διαθέτει και ροκ μπαράκια, μαγαζιά για κοκτέιλ, με ζωντανή μουσική, κ.α.
Ο φοιτητής που θα επιλέξει το Ηράκλειο για σπουδές, σύντομα θα ακολουθήσει τις συνήθειες των ντόπιων και θα ξεκινάει την νυχτερινή του διασκέδαση με μία επίσκεψη σε κάποιο από τα πολλά ρακάδικα της πόλης.
Τα βράδια, μπορεί να επιλέξει να κάτσει με την παρέα του πίνοντας το ποτό στα Λιοντάρια, ένα πολύ όμορφο μέρος όπου βρίσκεται το ενετικό σιντριβάνι με τα 4 λιοντάρια. Ένα άλλο όμορφο σημείο συνάντησης είναι το Ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου.
Για όσους αγαπούν το ποδήλατο, η πόλη δίνει την δυνατότητα για ποδηλατάδα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, από τον Κούλε μέχρι το Παγκρήτιο γήπεδο.

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Ηράκλειο – Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η ανάγκη για τη δημιουργία ενός ανώτατου εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Κρήτη είχε προκύψει από νωρίς· γεωγραφικοί και δημογραφικοί λόγοι επέβαλαν να λειτουργήσει εδώ το τρίτο ελληνικό πανεπιστήμιο, ποικίλες όμως αιτίες καθυστέρησαν τη δημιουργία του. Το ιδρυτικό διάταγμα δημοσιεύτηκε το 1973.

Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών

Ιατρική Σχολή

 

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια Ηράκλειο – Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο είναι ένα δημόσιο ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ελλάδας, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και παραρτήματα στα Χανιά, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο, την Ιεράπετρα και τη Σητεία Ιδρύθηκε στις 25/04/2019, μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, για την πανεπιστημιοποίηση του Τ.Ε.Ι. Κρήτης.

Σχολή Μηχανικών

Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας

Σχολή Επιστημών Υγείας

Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

Η φοίτηση στις σχολές που λειτουργούν στo Ηράκλειο, απαιτεί την εκπόνηση εργασιών για την απόκτηση του πτυχίου.
Το φοιτητικό φροντιστήριο της Desknet, με την πολυετή εμπειρία του και το εξειδικευμένο προσωπικό του, μπορεί να προσφέρει υποστήριξη στον φοιτητή, είτε στην εκπόνηση εργασιών, είτε με μαθήματα.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.