DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Εργασίες ΕΑΠ

Εργασίες ΕΑΠ τιμή: Για την εισαγωγή στα μεταπτυχιακά τμήματα του ΕΑΠ, είναι απαραίτητο το πτυχίο ή το δίπλωμα ανώτατης εκπαίδευσης σχετικού γνωστικού αντικειμένου, η παρακολούθηση συγκεκριμένων μαθημάτων καθώς και η εξέταση σε συγκεκριμένες Θεματικές Ενότητες.

Τόσο τα προπτυχιακά όσο και τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρουν σχετίζονται με διάφορες κατευθύνσεις όπως είναι οι Ανθρωπιστικές Σπουδές, οι Κοινωνικές Επιστήμες καθώς και οι Θετικές επιστήμες και η Τεχνολογία. Συνεπώς, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι μεγάλος όγκος φοιτητών έχει την ευκαιρία να επιλέξει τον κλάδο που επιθυμεί και να σπουδάσει στο αντικείμενο που έχει επιλέξει.

Τα υπό εξέταση πανεπιστήμια έχουν υιοθετήσει ένα τελείως διαφορετικό σύστημα εκπαιδευτικής προσέγγισης, της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Πιο συγκεκριμένα, η διαφορά τους με τα συμβατικά πανεπιστήμια, έγκειται στο γεγονός ότι ο φοιτητής δεν είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί συγκεκριμένες ώρες, διαλέξεις και εργαστηριακές ασκήσεις, αλλά μπορεί να προσαρμόσει της ώρες παρακολούθησης στο προσωπικό του πρόγραμμα και χωρίς να είναι αναγκασμένος να μετακινηθεί από το χώρο του.

Η πιο ενδιαφέρουσα ίσως πλευρά της σχέσης internet και εκπαίδευσης είναι το λεγόμενο e-learning, όπου ουσιαστικά είναι η διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με τη χρήση των νέων τεχνολογιών και με κύριο μέσο επικοινωνίας το διαδίκτυο. Με τη χρήση ενός υπολογιστή και μιας πρόσβασης στο Δίκτυο, οι δυνατότητες καθενός για πρόσβαση σε απροσπέλαστους έως τώρα τομείς μάθησης αυξάνονται κατακόρυφα, ενώ η χρήση του Internet ως πεδίου έρευνας για τις σπουδές είναι τεράστιας σημασίας.

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες που βαθμολογούνται στο πλαίσιο μιας Θ.Ε. του ΕΑΠ είναι: γραπτές εργασίες, ασκήσεις, τεστ, εργαστηριακή εξάσκηση, παρουσιάσεις κ.λπ..  Ο φοιτητής ή η φοιτήτρια που παρακολουθεί πρόγραμμα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις τελικές εξετάσεις πρέπει (α) να συγκεντρώσει τουλάχιστον το 50% του αθροίσματος του δυνητικά άριστα από το σύνολο των αξιολογούμενων δραστηριοτήτων και (β) να υποβάλει άνω του ημίσεος του αριθμού των αξιολογούμενων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος για την εκπόνηση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων είναι 3 εβδομάδες για τις ετήσιες Θ.Ε. (θεματικές ενότητες)  και από 2 έως 3 εβδομάδες για
τα Π.Σ. με εξαμηνιαία διάρθρωση.

Εργασίες ΕΑΠ τιμή

Οι έμπειροι καθηγητές του φοιτητικού φροντιστηρίου της DESKNET αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα τη γνωμοδότηση εργασιών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) πάνω σε όλες τις ενότητες.

Είναι το μόνο εξειδικευμένο φροντιστήριο για το ΕΑΠ που μπορεί να σας βοηθήσει στο να ανταπεξέλθετε στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος και στην επιτυχή υποστήριξη των εργασιών σας με πλήρη εχεμύθεια.

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε θεματικές ενότητες του ΕΑΠ.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τη χαμηλή τιμή και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.