DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Εργασίες ΕΑΠ

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες που βαθμολογούνται στο πλαίσιο μιας Θ.Ε. του ΕΑΠ είναι: γραπτές εργασίες, ασκήσεις, τεστ, εργαστηριακή εξάσκηση, παρουσιάσεις κ.λπ..  Ο φοιτητής ή η φοιτήτρια που παρακολουθεί πρόγραμμα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ), για να έχει δικαίωμα συμμετοχής στις τελικές εξετάσεις πρέπει (α) να συγκεντρώσει τουλάχιστον το 50% του αθροίσματος του δυνητικά άριστα από το σύνολο των αξιολογούμενων δραστηριοτήτων και (β) να υποβάλει άνω του ημίσεος του αριθμού των αξιολογούμενων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος για την εκπόνηση των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων είναι 3 εβδομάδες για τις ετήσιες Θ.Ε. (θεματικές ενότητες)  και από 2 έως 3 εβδομάδες για
τα Π.Σ. με εξαμηνιαία διάρθρωση.

Εργασίες ΕΑΠ κόστος

Στο Φοιτητικό Φροντιστήριο DeskNET παρέχουμε σε όλες τις ενότητες ενδεικτικά σχεδιαγράμματα, πρότυπες εργασίες ΕΑΠ και υποδείξεις για τις εργασίες με εγγυημένο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε επίσης με την ίδια εγγύηση ποιότητας και την εκπόνηση πτυχιακών και διπλωματικών εργασιών όλων των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών τμημάτων του ΕΑΠ – ΑΠΚΥ. Επειδή ο κάθε φοιτητής απαιτεί διαφορετική στήριξη ανάλογα με το υπόβαθρο που έχει στην επιστήμη που σπουδάζει, αλλά και το χρόνο που διαθέτει, προσφέρουμε διαφορετικές μορφές στήριξης ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε φοιτητή.

Υπηρεσίες εκπόνησης φοιτητικών εργασιών ΕΑΠ

  • Διπλός έλεγχος ποιότητας εργασιών ΕΑΠ από εξειδικευμένο προσωπικό
  • Βιβλιογραφική υποστήριξη μέσω συγκέντρωσης και αποστολής του συνόλου της επιστημονικής βιβλιογραφίας που χρησιμοποιήθηκε
  • Επιμέλεια ερωτηματολογίου σε περίπτωση στατιστικής ανάλυσης
  • Έλεγχος «πλαγιαρισμού» μέσω ειδικών προγραμμάτων
  • Δωρεάν διορθώσεις για κάθε εργασία ΕΑΠ

Το φροντιστήριο μας παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην υποστήριξη φοιτητών, είτε σε προπτυχιακό είτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
Εγγυόμαστε άριστο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις οδηγίες και προδιαγραφές που θα δοθούν, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, το χαμηλό κόστος και φυσικά την εχεμύθεια.
Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, μπορούν να σας υποστηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των σπουδών σας.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και άμεσα κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.