DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα

Διπλωματικές εργασίες: Ο όρος “μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών” είναι κάθε πτυχίο που απαιτεί προπτυχιακό πτυχίο (bachelor) ως προαπαιτούμενο εισαγωγής. Μπορεί να επιλέξετε να ακολουθήσετε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα για διάφορους λόγους, όπως για να αλλάξετε επαγγελματική σταδιοδρομία, να εξειδικευτείτε σε έναν ιδιαίτερα τεχνικό τομέα ή να σταδιοδρομήσετε στον τομέα της έρευνας ή της εκπαίδευσης.

Για πολλούς φοιτητές, το μεταπτυχιακό είναι συνήθως το επόμενο πτυχίο που ακολουθεί μετά την απόκτηση του πτυχίου. Ανάλογα με το πανεπιστήμιο και τον τομέα σπουδών, μπορεί να αποκτήσετε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Master of Arts (MA) ή Master of Science (MS). Μπορεί επίσης να βρείτε πιο εξειδικευμένα μεταπτυχιακά. Οι δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν:

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA): Οι επιχειρήσεις ήταν ο πιο συνηθισμένος τομέας σπουδών για τα μεταπτυχιακά πτυχία που απονεμήθηκαν το σχολικό έτος 2020-2021, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Εκπαιδευτικών Στατιστικών. Η απόκτηση ΜΒΑ μπορεί να σας φανεί χρήσιμη αν θέλετε να εργαστείτε στις πωλήσεις, τα οικονομικά, το μάρκετινγκ, τη λογιστική ή τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Master of Public Health (MPH): Πολλά προγράμματα MPH επικεντρώνονται σε προσεγγίσεις για την οικοδόμηση πιο υγιών κοινοτήτων μέσω της δημόσιας πολιτικής. Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, μπορείτε να εξειδικευτείτε σε τομείς όπως η επιδημιολογία, η επαγγελματική υγεία, η παγκόσμια υγεία, η ανάλυση δεδομένων υγείας ή η διατροφή.

Master of Social Work (MSW): Εάν ενδιαφέρεστε για μια καριέρα ως αδειούχος κοινωνικός λειτουργός, θα πρέπει πρώτα να αποκτήσετε πτυχίο MSW από αναγνωρισμένο πρόγραμμα. Ορισμένα προγράμματα επικεντρώνονται στην κλινική κοινωνική εργασία -εργασία απευθείας με τους πελάτες- ενώ άλλα επικεντρώνονται στην κοινωνική εργασία όπως αυτή σχετίζεται με την οργάνωση της κοινότητας ή την υπεράσπιση.

Master of Fine Arts (MFA): Πολλά καλλιτεχνικά μέσα εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία. Η απόκτηση ΜΧΑ μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να μελετήσετε σε βάθος τη δημιουργική γραφή, τη ζωγραφική, τη γλυπτική, τη φωτογραφία ή το θέατρο.

Διπλωματική εργασία μεταπτυχιακού

Σε αντίθεση με τις πτυχιακές εργασίες, οι οποίες είναι μικρότερες σε μήκος και έκταση, η μεταπτυχιακή εργασία είναι μια εκτεταμένη επιστημονική εργασία που σας επιτρέπει να εμβαθύνετε σε ένα θέμα, να το αναπτύξετε και να δείξετε πώς έχετε εξελιχθεί ως μεταπτυχιακός φοιτητής κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Οι σχολές μεταπτυχιακών σπουδών συχνά απαιτούν μια διπλωματική εργασία για τους φοιτητές σε πτυχία με ερευνητικό προσανατολισμό για να εφαρμόσουν τις πρακτικές τους δεξιότητες πριν από την αποφοίτηση.

Διπλωματικές εργασίες μεταπτυχιακών

Η συγγραφή μιας διπλωματικής εργασίας αποτελεί πραγματική πρόκληση για κάθε φοιτητή και το χρονικό διάστημα συγγραφής της είναι μία επίπονη διαδικασία. Αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, το φοιτητικό φροντιστήριο της DeskNET, μπορεί να σας υποστηρίξει, από την αρχή έως και την ολοκλήρωσή της. Αναλυτικά:

 • Επιλογή του θέματος (σε περίπτωση που ο μεταπτυχιακός φοιτητής δεν έχει αποφασίσει συγκεκριμένο θέμα σε συνεννόηση με τον επιβλέποντα καθηγητή του)
 • Σύνταξη της ερευνητικής πρότασης (κατόπιν συνεννόηση με τον φοιτητή και τις απαιτήσεις του καθηγητή και του Πανεπιστημίου)
 • Εύρεση βιβλιογραφίας (εύρεση πρόσφατων πηγών μέσα από άρθρα, βιβλία, δημοσιεύσεις) κατάλληλης με το θέμα της διπλωματικής εργασίας
 • Δομή περιεχομένων της εργασίας
 • Υποστήριξη στη συγγραφή θεωρητικού μέρους (στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα)
 • Υποστήριξη στη συγγραφή ερευνητικού μέρους και δυνατότητα σύνταξης ερωτηματολογίου
 • Στατιστική ανάλυση δεδομένων
 • Πλήρης υποστήριξη στην μορφοποίηση εργασίας σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το Πανεπιστήμιο
 • Συγγραφή βιβλιογραφικών αναφορών (σε οποιοδήποτε σύστημά επιβάλλουν οι προδιαγραφές του τμήματος)
 • Έλεγχος λογοκλοπής της εργασίας
  Υποστήριξη στην υλοποίηση διορθώσεων της εργασίας σύμφωνα με τις παρατηρήσεις που θα δοθούν από τον επιβλέποντα καθηγητή
 • Υποστήριξη στην δημιουργία παρουσίασης powerpoint της εργασίας

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τις απαιτήσεις της εργασίας και το χρόνο παράδοσης.

Συμπληρώστε άμεσα την δωρεάν φόρμα κοστολόγησης που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας και κάποιος εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσεις για το κόστος.