Στατιστικές Αναλύσεις SPSS, Μαθήματα SPSS, Minitab, Θεσσαλονίκη

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ SPSS ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Η Στατιστική είναι η επιστήμη η οποία ασχολείται με τον σχεδιασμό πειραμάτων, τη συλλογή και ανάλυση αριθμητικών δεδομένων και την εξαγωγή συμπερασμάτων. Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά την Υποστήριξη Πτυχιακών, Διπλωματικών, Διατριβών για τη διαμόρφωση του ερευνητικού τμήματος της εργασίας. Η Υλοποίηση πραγματοποιείται με:

  1. Διαμόρφωση Φόρμας Εισαγωγής Δεδομένων

  2. Data entry – Πέρασμα Δεδομένων

  3. Στατιστική Ανάλυση

  4. Γνωμοδότηση τελικού Κειμένου

  5. Γρήγορη ολοκλήρωση και αποστολή του τελικού κειμένου

ΜΑΘΗΜΑΤΑ SPSS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τα μαθήματα στατιστικής (π.χ. SPSS / PASW, Stata κ.α.), προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις και το επίπεδο γνώσεων στατιστικής των φοιτητών. Τα φροντιστηριακά σεμινάρια οργανώνονται από στατιστικολόγους και εξειδικευμένους επιστήμονες στη στατιστική ανάλυση.

Για μαθήματα στατιστικής, σεμινάρια SPSS, στατιστικές αναλύσεις ή οποιαδήποτε άλλη σχετική υπηρεσία αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε μας στο 2310-520939.

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,