Όροι συνεργασίας DeskNET - Πελατών

Το κέντρο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης DeskNET δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την επιστημονικότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Οι υπηρεσίες μας αφορούν καθαρά τη συμβουλευτική υποστήριξη των φοιτητών στις ακαδημαικές μελέτες τους  καθώς και σε υπόλοιπες υποστηρικτικές υπηρεσίες που αφορούν την ολοκλήρωση του πτυχίου τους.

Η DeskNet, μπορεί να αναλάβει την συμβουλευτική ενίσχυση σε ευρείας γκάμας θεμάτων των περισσότερων ειδικοτήτων. Τη θεματολογία την προτείνουν οι φοιτητές, αλλά προσφέρεται και η επιλογή της πρότασης θεματολογίας από το γραφείο.

Για την έναρξη οποιασδήποτε συνεργασίας απαιτείται από τον φοιτητή να μας προωθήσει τις παρακάτω πληροφορίες: θέμα εργασίας, έκταση, ημερομηνία παράδοσης, οδηγό εκπόνησης εργασίας, ιδιαίτερες απαιτήσεις καθηγητή.

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η έναρξη της συνεργασίας ξεκινάει με την προκαταβολή από τον πελάτη του 30% της συμφωνηθείσας αξίας της συνεργασίας. Αν για την ανάληψη και εκπόνηση κάποιου θέματος απαιτούνται περαιτέρω πληροφορίες, σε αυτή την περίπτωση πραγματοποιείται συνεχή επικοινωνία με το γραφείο μέσω mail. Στην συνολική τιμή περιλαμβάνονται οι τμηματικές παραδόσεις, όλες οι διορθώσεις που θα ζητήσει ο φοιτητής και ο καθηγητής, επικοινωνία με τον συνεργάτη που θα αναλάβει τη συγγραφή καθώς και η εγγύηση υψηλής ποιότητας.

Η επικοινωνία μεταξύ συνεργατών και φοιτητών γίνεται σε προκαθορισμένες συναντήσεις, είτε δια ζώσης είτε τηλεφωνικά. Επίσης, παρέχονται και συμπληρωματικές υπηρεσίες όπως η προετοιμασία της παρουσίασης PPT ή η πραγματοποίηση ιδιαίτερου μαθήματος επεξήγησης για καλύτερη κατανόηση από τον φοιτητή. Η εξόφληση πραγματοποιείται πάντα πριν την τελική παράδοση της συμφωνηθείσας υπηρεσίας είτε στο γραφείο είτε μέσω τραπέζης.

 

Λογαριασμοί Γραφείου:

- ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ EUROBANK: 0026.0118.40.0200744225

ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ EUROBANK: 0026.0118.45.0200777013

                                                      ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR65 0172 2220 0052 2208 2832 077

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow Όροι Συνεργασίας

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,