Μονιμο Προσωπικό

Η DeskNet, διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο μόνιμων συνεργατών σε όλα τα επιστημονικά πεδία, οι οποίοι έχουν υψηλή εξειδίκευση, είναι κάτοχοι τουλάχιστον ενός μεταπτυχιακού τίτλου και παρέχουν υπεύθυνη υποστήριξη τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Η DeskNet καλύπτει τα επιστημονικά πεδία των Πολυτεχνικών, των Οικονομικών, των Τεχνικών, των Φιλοσοφικών, των Ψυχολογικών και των Ιατρικών / Παραϊατρικών σχολών, τόσο των Ελληνικών όσο και των Ξένων Πανεπιστημίων με απόλυτη επιτυχία. Για κάθε ένα από τα παραπάνω επιστημονικά πεδία, διαθέτουμε πλήρως καταρτισμένους συνεργάτες, και με μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενό τους.

Η επιτυχία στην υποστήριξη των φοιτητικών εργασιών έγκειται στην πανεπιστημιακή κατάρτιση και την πολυετή εργασιακή εμπειρία των συνεργατών της DeskNet. Η υποστήριξη του Φοιτητή - Σπουδαστή κάθε ακαδημαϊκής βαθμίδας από τον ειδικευμένο συνεργάτη της DeskNet με καθορισμένο χρονοδιάγραμμα και μεθοδολογία βασιζόμενη στις απαιτήσεις της εργασιακής μελέτης έχει ως αποτέλεσμα την επίτευξη των υποχρεώσεων και των καθηκόντων που παρουσιάζονται. Η ποιοτική και η υπεύθυνη παροχή υπηρεσιών από τους συνεργάτες μας αποτελούν υποδειγματική υποχρέωση στον εκάστοτε Φοιτητή - Σπουδαστή.

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow Νέοι Συνεργάτες Arrow Staff Arrow Μονιμο Προσωπικό Arrow Μονιμο Προσωπικό

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,