ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ DESKNET

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Η ελληνική νοηματική γλώσσα δεν θεωρείτε η διεθνής γλώσσα αλλά έχει αναγνωριστεί ως η επίσημη γλώσσα από το 2000 και με τον νόμο 2817/2000 στην Κοινότητα των Κωφών. Η νοηματική γλώσσα χρησιμοποιεί οπτικοκινητικά και όχι προφορικά μέσα.

  • Δηλαδή είναι απαραίτητη η κίνηση των χεριών, η στάση ή η κίνηση του σώματος καθώς και οι εκφράσεις του προσώπου για να αποδώσει ένα νόημα.
  • Περιέχει λεκτικές και συντακτικές δομές για να εκφράσει οποιοδήποτε αφηρημένη έννοια.
  • Η Νοηματική Γλώσσα είναι η μόνη μέθοδος που παρέχει την δυνατότητα στους ανθρώπους της κοινότητας να επικοινωνούν εύκολα, αποτελεσματικά και με αμφίδρομο τρόπο.
  • Είναι η μοναδική γλώσσα για την καθημερινή εξυπηρέτησή τους και υπολογίζεται  ότι γένεται χρήση από περίπου 40.600 νοηματιστές.

 

Πρόγραμμα Διδασκαλίας

Τα πρόγραμμα διδασκαλίας της Νοηματικής Γλώσσας απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας και ακολουθεί τις προδιαγραφές και τις μεθόδους εκμάθησης της ελληνικής νοηματική γλώσσας. Το φροντιστήριοτης DESKNET παρέχει την δυνατότητα εκμάθησης της ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και ανάπτυξης των ικανοτήτων των ενδιαφερόμενων για την αυτόνομη επικοινωνία με άτομα περιορισμένης ακοής.

 

Σκοπός Προγράμματος

Κύριος στόχος του προγράμματος πέρα από την εκμάθηση της ελληνικής Νοηματικής γλώσσας, είναι η εναρμόνιση και η ισορροπία της καθημερινής και αμφίδρομης επικοινωνίας με κωφούς ανθρώπους. Η γλώσσα των Κωφών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας τους και πρέπει όλοι να την σεβαστούμε.

 

Ωράριο Μαθημάτων

Τα μαθήματα εκμάθησης της Νοηματικής γλώσσας πραγματοποιούνται καθημερινά στο χώρο του φροντιστηρίου από εξειδικευμένους συνεργάτες 09:00-21:00. Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2310 520939 ή  στο 2310 525535. 

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow Μαθήματα Νοηματικής

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,