Papers

Διδακτορικές Εργασίες, Διδακτορικές Διατριβές

ΔΙΑΤΡΙΒΗ: To Κέντρο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Φοιτητών DeskNET μπορεί να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε διδακτορικές διατριβές. Η βοήθεια στο διδακτορικό εστιάζεται στη βιβλιογραφία, στοιχειοθέτηση, μορφοποίηση κ.λ.π..

Η Διδακτορική διατριβή είναι ένα πτυχίο ανώτατων μεταπτυχιακών σπουδών που απονέμεται από πανεπιστήμια. Σε πολλές χώρες αποτελεί το ανώτατο ακαδημαϊκό πτυχίο που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για επαγγέλματα όπως αυτά του καθηγητή πανεπιστημίου και του ερευνητή σε πολλά επιστημονικά πεδία. Επίσης πολλοί διδακτορικοί απόφοιτοι ακολουθούν καριέρα σε κυβερνητικούς και μη οργανισμούς ή στον ιδιωτικό τομέα.

 • Η διδακτορική διατριβή πρέπει να είναι πρωτότυπη και να προάγει τη γνώση σε μια συγκεκριμένη γνωστική περιοχή.
 • H διδακτορική εργασία είναι ουσιαστικά μία επιστημονική έρευνα που έχει ως στόχο το να προσθέσει νέα γνώση στην ήδη υπάρχουσα.
 • Αυτό σημαίνει ότι ο υποψήφιος διδάκτορας στην διδακτορική διατριβή του θα πρέπει να βρει το κενό που υπάρχει στην έρευνα και πάνω σε αυτό να δουλέψει και να διενεργήσει την έρευνα του.
 • Η εκπόνηση διδακτορικού, σαφώς και απέχει από τις παραδοσιακές φοιτητικές εργασίες, μιας και ο υποψήφιος διδάκτωρ καλείται να δημιουργήσει νέα γνώση και όχι απλά να γνωρίζει το αντικείμενο.

Για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2310-520 939, μέσω e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφτείτε μας στα γραφεία μας: 

Ίωνος Δραγούμη 43, 5ος Όροφος, Θεσσαλονίκη

 

Μεταπτυχιακές Εργασίες Εκπόνηση

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: To Κέντρο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Φοιτητών DeskNET μπορεί να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε μεταπτυχιακές εργασίες, Dissertation (ΕΑΠ - ΑΠΚΥ) & μεταπτυχιακές διατριβές. (γνωμοδότηση, βιβλιογραφία, στοιχειοθέτηση, μορφοποίηση κ.λ.π.).

Η μεταπτυχιακή εργασία αποτελεί ένα σηµαντικό τµήµα των σπουδών ενός μεταπτυχιακού διπλώματος και γι’ αυτό θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη έµφαση στην επιλογή των θεµάτων, στην εκπόνηση, στη συγγραφή του κειµένου, στην παρουσίασή της, καθώς και στη σωστή αξιολόγησή της. Πρόκειται για την εκτεταµένη εργασία σε θέµα που αναφέρεται στο περιεχόµενο του κύκλου σπουδών που έχει επιλέξει ο φοιτητής/τρια. Η εκπόνηση μεταπτυχιακής εργασίας είναι υποχρεωτική στα περισσότερα μεταπτυχιακά Τμήματα και πρέπει να είναι πρωτότυπη. Σκοπός της είναι να αποδείξει τις ερευνητικές και μεθοδολογικές ικανότητες του φοιτητή/τριας καθώς και την εξοικείωσή του/της με το γνωστικό αντικείμενο στο οποίο αυτή εντάσσεται.

 Οι μεταπτυχιακές εργασίες θα πρέπει να έχουν τυπικό και ουσιαστικό κύρος, να συνεισφέρουν στην επιστημονική γνώση και να προβάλλουν το έργο που επιτελείται στα πλαίσια των Μεταπτυχιακών Σπουδών στην ελληνική αλλά και στη διεθνή επιστημονική και επιχειρηματική κοινότητα. Για την εξειδίκευση του θέματος της διπλωματικής εργασίας απαιτείται μια προεργασία που συνίσταται στις εξής ενέργειες:

 • επισκόπηση της σχετικής βιβλιογραφίας
 • εντοπισμός του προβλήματος και κατάρτιση καταλόγου ερωτήσεων ή υποθέσεων έρευνας, που η επίλυσή τους ή η διερεύνηση τους παρουσιάζει ενδιαφέρον
 • επιλογή του τύπου εργασίας στον οποίον εμπίπτει η προσέγγιση που διαλέγει ο φοιτητής/τρια (π.χ., εμπειρική μελέτη, μελέτη περίπτωσης, ανάπτυξη-σχεδιασμός μοντέλου, στρατηγική ανάλυση, κ.ο.κ.).

 Για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2310-520 939, μέσω e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφτείτε μας στα γραφεία μας: 

Ίωνος Δραγούμη 43, 5ος Όροφος, Θεσσαλονίκη

Πτυχιακές Εργασίες Εκπόνηση DeskNET

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: To Κέντρο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Φοιτητών DeskNET μπορεί να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε προπτυχιακές, πτυχιακές εργασίες (γνωμοδότηση, βιβλιογραφία, στοιχειοθέτηση, μορφοποίηση κ.λ.π.).

 Για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2310-520 939, μέσω e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η πτυχιακή εργασία εκπονείται ατομικά ή και συλλογικά και συνιστά μια αυτοτελή επιστημονική και συστηματική προσέγγιση και ανάλυση ενός ζητήματος, στηρίζεται στην υπάρχουσα βιβλιογραφία και αξιοποιεί τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών.

Η πτυχιακή εργασία βοηθάει τον σπουδαστή να αναπτύξει ικανότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση σύνθετων καταστάσεων και να αναπτύξει συγκεκριμενες ικανότητες όπως:

 • Να χρησιμοποιεί συνδυαστικά τις γνώσεις, τα εργαλεία και τις τεχνικές που έχει διδαχθεί.
 • Να εντοπίζει και να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τους πόρους πληροφοριών.
 • Να υποστηρίζει τις απόψεις και τις ιδέες του.
 • Να παρουσιάζει τα ευρήματα και τα επιτεύγματά του με διάφορους τρόπους.
 • Desknet1

Μέσω της πτυχιακής εργασίας, ο σπουδαστής αξιοποιεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχει αναπτύξει κατά τη διάρκεια της φοίτησής του και επιπλέον μαθαίνει να λειτουργεί και να εργάζεται μόνος μεθοδικά, χρησιμοποιώντας συνδυαστική σκέψη πειθαρχημένα, προκειμένου να φέρει σε πέρας την πτυχιακή εργασία του. Η Πτυχιακή Εργασία είναι ένα επιστημονικό κείμενο και θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως προς τη γλώσσα και το ύφος από λιτότητα, ακρίβεια και σαφήνεια.

Tα 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις μια πτυχιακή εργασία

1.   Καθορισμός θέματος: Βασική αρχή στην επεξεργασία ενός νέου θέματος είναι ο προκαθορισμός του αντικειμένου και των εργαλείων διερεύνησής του.

2.  Δομή Πτυχιακής Εργασίας: Πριν τη συγγραφή και το διάβασμα της βιβλιογραφίας, ο φοιτητής θα πρέπει να οργανώσει το περιεχόμενο της εργασίας. Το γενικό αρχικό πλάνο θα τον βοηθήσει στην οργάνωση και ολοκλήρωση της εργασίας, αν και κατά κανόνα πάντα γίνονται τροποποιήσεις σε αυτό το στάδιο

3.   Βιβλιογραφική έρευνα : Το στάδιο αυτό περιλαμβάνει την έρευνα και περισυλλογή στοιχείων, τα οποία καθορίζονται από το αντικείμενο μελέτης και τα εργαλεία διερεύνησης του. Οι πηγές χαρακτηρίζονται σε πρωτογενείς και δευτερογενείς. Το πρώτο αφορά βιβλία, δημοσιεύσεις, εργασίες στην πρωτότυπή τους έκδοση, ενώ το δεύτερο αφορά επεξεργασμένα πρωτογενή στοιχεία, όπως για παράδειγμα μια μετάφραση. Η βιβλιογραφική έρευνα μπορεί να γίνει είτε σε σχετικές βιβλιοθήκες, είτε στο ιντερνέτ με τη βοήθεια μηχανών αναζήτησης.

4.   Δημιουργία διαγράμματος: Στο στάδιο αυτό διαμορφώνεται το τελικό διάγραμμα της εργασίας το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσει ο φοιτητής όσο το δυνατόν πιστότερα.

5.   Αποδελτίωση: Ο τρόπος περισυλλογής των στοιχείων διαφέρει από μελετητή σε μελετητή. Για τη σωστή χρήση των πληροφοριών όμως απαιτείται μεθοδικότητα, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της αποδελτίωσης, δηλαδή με τη χρήση δελτίων (χαρτιών), όπου καταγράφονται τα νοήματα και τα χρήσιμα στοιχεία. Το πλεονέκτημά τους είναι η μεθοδική επεξεργασία των πληροφοριών με τη διάρθρωσή τους κατά θεματικό και χρονολογικό τρόπο. Επιπλέον, επιτρέπουν την παρεμβολή νέων δελτίων με πρόσθετες πληροφορίες.

6.   Συγγραφή τελικού κειμένου:  Η τελική  φάση της εργασίας είναι η σύνταξη του κειμένου. Η τελική της παρουσίαση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς το περιεχόμενό της πρέπει να είναι κατανοητό στους αναγνώστες. Παράλληλα το κείμενο πρέπει να τηρεί διεθνώς καθιερωμένους κανόνες και τύπους σύνταξης επιστημονικών κειμένων. Γι αυτό και η βιβλιογραφία είναι απαραίτητη για την παρουσίαση μιας επιστημονικής μελέτης και την δημοσίευση σε κάποιο βιβλίο ή επιστημονικό περιοδικό. Οι παραπομπές επίσης, μέσα στο κείμενο βοηθούν την περαιτέρω μελέτη του αναγνώστη, ο οποίος μπορεί να ανατρέξει στις πηγές και να λάβει μεγαλύτερη πληροφόρηση

7.  Βιβλιογραφία - Περιεχόμενα - Παραρτήματα Ευχαριστίες: Στο τέλος της κάθε εργασίας παρατίθενται οι βιβλιογραφία και τα παραρτήματα, ενώ τα περιεχόμενα μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στην αρχή, όσο και στο τέλος. Τέλος, η βιβλιογραφία πρέπει να είναι χωρισμένη σε ελληνική και ξενόγλωσση, να έχει συγκεκριμένη και τυποποιημένη μορφή και να υπάρχει παράλληλα και μέσα στο κείμενο μέσω παραπομπών. Οι ευχαριστίες στην πτυχιακή εργασία μπαίνουν πάντα πριν τα περιεχόμενα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 1. Πτυχιακή εργασία Δομή
 2. Πτυχιακή εργασία Ευχαριστήριες
 3. Πτυχιακή εργασία Αγγλικά
 4. Πτυχιακές  Εργασίες Διοίκησης Επιχειρήσεων
 5. Πτυχιακές εργασίες Λογιστικής
 6. Πτυχιακές εργασίες Νοσηλευτικής
 7. Πτυχιακές εργασίες Φυτικής Παραγωγής
 8. Πτυχιακές εργασίες Διαιτολογίας
 9. Πτυχιακές εργασίες Αυτοματισμού
 10. Πτυχιακές εργασίες Βιβλιοθηκονομίας
 11. Πτυχιακές εργασίες Φυσικοθεραπείεας
 12. Πτυχιακές εργασίες Πληροφορικής
 13. Πτυχιακές εργασίες Τουριστικών επιχειρήσεων
 14. Πτυχιακές  εργασίες Γεωπονίας

 

 

 

 

 

 

Διπλωματικές Εργασίες, Μεταπτυχιακές Εργασίες Εκπόνηση

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: To Κέντρο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Φοιτητών DeskNET μπορεί να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε διπλωματικές, μεταπτυχιακές εργασίες, Dissertation (ΕΑΠ - ΑΠΚΥ) & μεταπτυχιακές διατριβές. (γνωμοδότηση, βιβλιογραφία, στοιχειοθέτηση, μορφοποίηση κ.λ.π.).

Η διπλωµατική εργασία αποτελεί ένα σηµαντικό τµήµα των σπουδών ενός μεταπτυχιακού διπλώματος και γι’ αυτό θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη έµφαση στην επιλογή των θεµάτων, στην εκπόνηση, στη συγγραφή του κειµένου, στην παρουσίασή της, καθώς και στη σωστή αξιολόγησή της. Πρόκειται για την εκτεταµένη εργασία σε θέµα που αναφέρεται στο περιεχόµενο του κύκλου σπουδών που έχει επιλέξει ο φοιτητής/τρια. Η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας είναι υποχρεωτική στα περισσότερα μεταπτυχιακά Τμήματα και πρέπει να είναι πρωτότυπη. Σκοπός της είναι να αποδείξει τις ερευνητικές και μεθοδολογικές ικανότητες του φοιτητή/τριας καθώς και την εξοικείωσή του/της με το γνωστικό αντικείμενο στο οποίο αυτή εντάσσεται.

 Οι διπλωματικές εργασίες (ΕΜΠ, Αριστοτέλειο, Μακεδονίας, ΠΑΠΕΙ κ.α.) θα πρέπει να έχουν τυπικό και ουσιαστικό κύρος, να συνεισφέρουν στην επιστημονική γνώση και να προβάλλουν το έργο που επιτελείται στα πλαίσια των Μεταπτυχιακών Σπουδών στην ελληνική αλλά και στη διεθνή επιστημονική και επιχειρηματική κοινότητα. Για την εξειδίκευση του θέματος της διπλωματικής εργασίας απαιτείται μια προεργασία που συνίσταται στις εξής ενέργειες:

 • επισκόπηση της σχετικής βιβλιογραφίας
 • εντοπισμός του προβλήματος και κατάρτιση καταλόγου ερωτήσεων ή υποθέσεων έρευνας, που η επίλυσή τους ή η διερεύνηση τους παρουσιάζει ενδιαφέρον
 • επιλογή του τύπου εργασίας στον οποίον εμπίπτει η προσέγγιση που διαλέγει ο φοιτητής/τρια (π.χ., εμπειρική μελέτη, μελέτη περίπτωσης, ανάπτυξη-σχεδιασμός μοντέλου, στρατηγική ανάλυση, κ.ο.κ.).

 Για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2310-520 939, μέσω e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφτείτε μας στα γραφεία μας: 

Ίωνος Δραγούμη 43, 5ος Όροφος, Θεσσαλονίκη

Υποκατηγορίες

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,