Πτυχιακές Εργασίες Εκπόνηση DeskNET

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: To Κέντρο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Φοιτητών DeskNET μπορεί να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε προπτυχιακές, πτυχιακές εργασίες (γνωμοδότηση, βιβλιογραφία, στοιχειοθέτηση, μορφοποίηση κ.λ.π.).

 Για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2310-520 939, μέσω e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η πτυχιακή εργασία εκπονείται ατομικά ή και συλλογικά και συνιστά μια αυτοτελή επιστημονική και συστηματική προσέγγιση και ανάλυση ενός ζητήματος, στηρίζεται στην υπάρχουσα βιβλιογραφία και αξιοποιεί τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών.

Η πτυχιακή εργασία βοηθάει τον σπουδαστή να αναπτύξει ικανότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση σύνθετων καταστάσεων και να αναπτύξει συγκεκριμενες ικανότητες όπως:

 • Να χρησιμοποιεί συνδυαστικά τις γνώσεις, τα εργαλεία και τις τεχνικές που έχει διδαχθεί.
 • Να εντοπίζει και να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τους πόρους πληροφοριών.
 • Να υποστηρίζει τις απόψεις και τις ιδέες του.
 • Να παρουσιάζει τα ευρήματα και τα επιτεύγματά του με διάφορους τρόπους.
 • Desknet1

Μέσω της πτυχιακής εργασίας, ο σπουδαστής αξιοποιεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχει αναπτύξει κατά τη διάρκεια της φοίτησής του και επιπλέον μαθαίνει να λειτουργεί και να εργάζεται μόνος μεθοδικά, χρησιμοποιώντας συνδυαστική σκέψη πειθαρχημένα, προκειμένου να φέρει σε πέρας την πτυχιακή εργασία του. Η Πτυχιακή Εργασία είναι ένα επιστημονικό κείμενο και θα πρέπει να χαρακτηρίζεται ως προς τη γλώσσα και το ύφος από λιτότητα, ακρίβεια και σαφήνεια.

Tα 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις μια πτυχιακή εργασία

1.   Καθορισμός θέματος: Βασική αρχή στην επεξεργασία ενός νέου θέματος είναι ο προκαθορισμός του αντικειμένου και των εργαλείων διερεύνησής του.

2.  Δομή Πτυχιακής Εργασίας: Πριν τη συγγραφή και το διάβασμα της βιβλιογραφίας, ο φοιτητής θα πρέπει να οργανώσει το περιεχόμενο της εργασίας. Το γενικό αρχικό πλάνο θα τον βοηθήσει στην οργάνωση και ολοκλήρωση της εργασίας, αν και κατά κανόνα πάντα γίνονται τροποποιήσεις σε αυτό το στάδιο

3.   Βιβλιογραφική έρευνα : Το στάδιο αυτό περιλαμβάνει την έρευνα και περισυλλογή στοιχείων, τα οποία καθορίζονται από το αντικείμενο μελέτης και τα εργαλεία διερεύνησης του. Οι πηγές χαρακτηρίζονται σε πρωτογενείς και δευτερογενείς. Το πρώτο αφορά βιβλία, δημοσιεύσεις, εργασίες στην πρωτότυπή τους έκδοση, ενώ το δεύτερο αφορά επεξεργασμένα πρωτογενή στοιχεία, όπως για παράδειγμα μια μετάφραση. Η βιβλιογραφική έρευνα μπορεί να γίνει είτε σε σχετικές βιβλιοθήκες, είτε στο ιντερνέτ με τη βοήθεια μηχανών αναζήτησης.

4.   Δημιουργία διαγράμματος: Στο στάδιο αυτό διαμορφώνεται το τελικό διάγραμμα της εργασίας το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσει ο φοιτητής όσο το δυνατόν πιστότερα.

5.   Αποδελτίωση: Ο τρόπος περισυλλογής των στοιχείων διαφέρει από μελετητή σε μελετητή. Για τη σωστή χρήση των πληροφοριών όμως απαιτείται μεθοδικότητα, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της αποδελτίωσης, δηλαδή με τη χρήση δελτίων (χαρτιών), όπου καταγράφονται τα νοήματα και τα χρήσιμα στοιχεία. Το πλεονέκτημά τους είναι η μεθοδική επεξεργασία των πληροφοριών με τη διάρθρωσή τους κατά θεματικό και χρονολογικό τρόπο. Επιπλέον, επιτρέπουν την παρεμβολή νέων δελτίων με πρόσθετες πληροφορίες.

6.   Συγγραφή τελικού κειμένου:  Η τελική  φάση της εργασίας είναι η σύνταξη του κειμένου. Η τελική της παρουσίαση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς το περιεχόμενό της πρέπει να είναι κατανοητό στους αναγνώστες. Παράλληλα το κείμενο πρέπει να τηρεί διεθνώς καθιερωμένους κανόνες και τύπους σύνταξης επιστημονικών κειμένων. Γι αυτό και η βιβλιογραφία είναι απαραίτητη για την παρουσίαση μιας επιστημονικής μελέτης και την δημοσίευση σε κάποιο βιβλίο ή επιστημονικό περιοδικό. Οι παραπομπές επίσης, μέσα στο κείμενο βοηθούν την περαιτέρω μελέτη του αναγνώστη, ο οποίος μπορεί να ανατρέξει στις πηγές και να λάβει μεγαλύτερη πληροφόρηση

7.  Βιβλιογραφία - Περιεχόμενα - Παραρτήματα Ευχαριστίες: Στο τέλος της κάθε εργασίας παρατίθενται οι βιβλιογραφία και τα παραρτήματα, ενώ τα περιεχόμενα μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στην αρχή, όσο και στο τέλος. Τέλος, η βιβλιογραφία πρέπει να είναι χωρισμένη σε ελληνική και ξενόγλωσση, να έχει συγκεκριμένη και τυποποιημένη μορφή και να υπάρχει παράλληλα και μέσα στο κείμενο μέσω παραπομπών. Οι ευχαριστίες στην πτυχιακή εργασία μπαίνουν πάντα πριν τα περιεχόμενα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΛΥΨΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

 1. Πτυχιακή εργασία Δομή
 2. Πτυχιακή εργασία Ευχαριστήριες
 3. Πτυχιακή εργασία Αγγλικά
 4. Πτυχιακές  Εργασίες Διοίκησης Επιχειρήσεων
 5. Πτυχιακές εργασίες Λογιστικής
 6. Πτυχιακές εργασίες Νοσηλευτικής
 7. Πτυχιακές εργασίες Φυτικής Παραγωγής
 8. Πτυχιακές εργασίες Διαιτολογίας
 9. Πτυχιακές εργασίες Αυτοματισμού
 10. Πτυχιακές εργασίες Βιβλιοθηκονομίας
 11. Πτυχιακές εργασίες Φυσικοθεραπείεας
 12. Πτυχιακές εργασίες Πληροφορικής
 13. Πτυχιακές εργασίες Τουριστικών επιχειρήσεων
 14. Πτυχιακές  εργασίες Γεωπονίας

 

 

 

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Arrow ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,