Μεταπτυχιακές Εργασίες Εκπόνηση

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: To Κέντρο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Φοιτητών DeskNET μπορεί να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε μεταπτυχιακές εργασίες, Dissertation (ΕΑΠ - ΑΠΚΥ) & μεταπτυχιακές διατριβές. (γνωμοδότηση, βιβλιογραφία, στοιχειοθέτηση, μορφοποίηση κ.λ.π.).

Η μεταπτυχιακή εργασία αποτελεί ένα σηµαντικό τµήµα των σπουδών ενός μεταπτυχιακού διπλώματος και γι’ αυτό θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη έµφαση στην επιλογή των θεµάτων, στην εκπόνηση, στη συγγραφή του κειµένου, στην παρουσίασή της, καθώς και στη σωστή αξιολόγησή της. Πρόκειται για την εκτεταµένη εργασία σε θέµα που αναφέρεται στο περιεχόµενο του κύκλου σπουδών που έχει επιλέξει ο φοιτητής/τρια. Η εκπόνηση μεταπτυχιακής εργασίας είναι υποχρεωτική στα περισσότερα μεταπτυχιακά Τμήματα και πρέπει να είναι πρωτότυπη. Σκοπός της είναι να αποδείξει τις ερευνητικές και μεθοδολογικές ικανότητες του φοιτητή/τριας καθώς και την εξοικείωσή του/της με το γνωστικό αντικείμενο στο οποίο αυτή εντάσσεται.

 Οι μεταπτυχιακές εργασίες θα πρέπει να έχουν τυπικό και ουσιαστικό κύρος, να συνεισφέρουν στην επιστημονική γνώση και να προβάλλουν το έργο που επιτελείται στα πλαίσια των Μεταπτυχιακών Σπουδών στην ελληνική αλλά και στη διεθνή επιστημονική και επιχειρηματική κοινότητα. Για την εξειδίκευση του θέματος της διπλωματικής εργασίας απαιτείται μια προεργασία που συνίσταται στις εξής ενέργειες:

  • επισκόπηση της σχετικής βιβλιογραφίας
  • εντοπισμός του προβλήματος και κατάρτιση καταλόγου ερωτήσεων ή υποθέσεων έρευνας, που η επίλυσή τους ή η διερεύνηση τους παρουσιάζει ενδιαφέρον
  • επιλογή του τύπου εργασίας στον οποίον εμπίπτει η προσέγγιση που διαλέγει ο φοιτητής/τρια (π.χ., εμπειρική μελέτη, μελέτη περίπτωσης, ανάπτυξη-σχεδιασμός μοντέλου, στρατηγική ανάλυση, κ.ο.κ.).

 Για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2310-520 939, μέσω e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφτείτε μας στα γραφεία μας: 

Ίωνος Δραγούμη 43, 5ος Όροφος, Θεσσαλονίκη

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Arrow ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,