Διδακτορικές Εργασίες, Διδακτορικές Διατριβές

ΔΙΑΤΡΙΒΗ: To Κέντρο Ολοκληρωμένης Υποστήριξης Φοιτητών DeskNET μπορεί να σας προσφέρει πλήρη υποστήριξη σε διδακτορικές διατριβές. Η βοήθεια στο διδακτορικό εστιάζεται στη βιβλιογραφία, στοιχειοθέτηση, μορφοποίηση κ.λ.π..

Η Διδακτορική διατριβή είναι ένα πτυχίο ανώτατων μεταπτυχιακών σπουδών που απονέμεται από πανεπιστήμια. Σε πολλές χώρες αποτελεί το ανώτατο ακαδημαϊκό πτυχίο που μπορεί να αποκτήσει κανείς. Αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για επαγγέλματα όπως αυτά του καθηγητή πανεπιστημίου και του ερευνητή σε πολλά επιστημονικά πεδία. Επίσης πολλοί διδακτορικοί απόφοιτοι ακολουθούν καριέρα σε κυβερνητικούς και μη οργανισμούς ή στον ιδιωτικό τομέα.

  • Η διδακτορική διατριβή πρέπει να είναι πρωτότυπη και να προάγει τη γνώση σε μια συγκεκριμένη γνωστική περιοχή.
  • H διδακτορική εργασία είναι ουσιαστικά μία επιστημονική έρευνα που έχει ως στόχο το να προσθέσει νέα γνώση στην ήδη υπάρχουσα.
  • Αυτό σημαίνει ότι ο υποψήφιος διδάκτορας στην διδακτορική διατριβή του θα πρέπει να βρει το κενό που υπάρχει στην έρευνα και πάνω σε αυτό να δουλέψει και να διενεργήσει την έρευνα του.
  • Η εκπόνηση διδακτορικού, σαφώς και απέχει από τις παραδοσιακές φοιτητικές εργασίες, μιας και ο υποψήφιος διδάκτωρ καλείται να δημιουργήσει νέα γνώση και όχι απλά να γνωρίζει το αντικείμενο.

Για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2310-520 939, μέσω e mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή επισκεφτείτε μας στα γραφεία μας: 

Ίωνος Δραγούμη 43, 5ος Όροφος, Θεσσαλονίκη

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Arrow ΔΙΑΤΡΙΒΗ

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,