Φοιτητικά Μαθήματα μέσω Skype, Τηλεμαθήματα, On line φροντιστήριο

DeskNET ON LINE ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο των φοιτητικών μαθημάτων και στην υποστήριξη φοιτητικών εργασιών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο μας οδήγησε στην απόφαση να διαθέσουμε και τις υπηρεσίες μας απευθείας στους φοιτητές μέσω διαδικτύου. Με αυτό τον τρόπο, ο φοιτητής μπορεί να κάνει μαθήματα μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω Skype, χωρίς να απαιτείται η φυσική του παρουσία στο χώρο του φροντιστηρίου.

Συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι ο φοιτητής με αυτό τον τρόπο μπορεί να παρακολουθήσει τα μαθήματα που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του σε περίπτωση που:

  • Χρωστάει μικρό αριθμό μαθημάτων και θέλει να αφήσει το σπίτι που νοικιάζει.
  • Δε θέλει να χάνει χρόνο στις μετακινήσεις του.
  • Εργάζεται σε διαφορετική πόλη.
  • Και σπουδάζει σε άλλη χώρα και χρειάζεται άμεση υποστήριξη.

Πιο συγκεκριμένα, η DESKNET δίνει τη δυνατότητα:

  • Στο φοιτητή να παρακολουθεί απευθείας μάθημα μέσω Skype με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων.

Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής μπορεί να διδάσκει από το χώρο του φροντιστηρίου, και ο φοιτητής να βρίσκεται στον προσωπικό του χώρο μέσω Skype με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων και εικονικών αιθουσών διδασκαλίας.

 

Κατεβάστε το Skype ΔΩΡΕΑΝ εδώ.

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Arrow ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ SKYPE

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,