Πανεπιστημιακά Μαθήματα / DeskNET / Πανεπιστημιακό Φροντιστήριο Θεσσαλονίκη

Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό της DeskNET, εξασφαλίζει τη σίγουρη επιτυχία στις τελικές εξετάσεις με τη μορφή ενισχυτικής διδασκαλίας (τμήματα - εξατομικευμένα μαθήματα) ή εναλλακτικά σημείωση των κυριότερων θεμάτων – ενοτήτων. (ΑΕΙ, ΤΕΙ, εργασίες εαπ, Ιδιωτικά Κολλέγια).

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (κόστος/ώρα από 10ε):

Το πανεπιστημιακό φροντιστήριο της DESKNET αναλαμβάνει με εξειδίκευση και υπευθυνότητα την προετοιμασία των φοιτητών, για τα πανεπιστημιακά μαθήματα που χρήζουν ιδιαίτερης στήριξης.

Τα πανεπιστημιακά μαθήματα πραγματοποιούνται σε μορφή ιδιαίτερων, ως επί το πλείστον, προκειμένου να στοχεύσουμε στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ Η’ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΩΪΝΑ-ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ

Αρχικά, πραγματοποιείται συνάντηση μεταξύ του φοιτητή/-τριας και των καθηγητών προκειμένου να ενημερωθούν οι καθηγητές για τις ανάγκες που υπάρχουν, ώστε να οργανωθεί κατάλληλα η διδακτέα ύλη και η διδακτική δραστηριότητα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Το ωράριο, η διάρκεια και η συχνότητα των μαθημάτων καθορίζονται πάντοτε από κοινού με τον φοιτητή/-τρια, ούτως ώστε να εξυπηρετηθούν οι προσωπικές ανάγκες και να διασφαλιστεί η απόλυτη επιτυχία. Συγκεκριμένα, τα μαθήματα πραγματοποιούνται είτε στον χώρο του φροντιστηρίου, κατά τις ώρες: 8:00-22:00 (Δευτέρα – Παρασκευή) & 10:00-16:00 (Σάββατο), είτε μέσω Skype .

Το φροντιστήριό μας συνεργάζεται αποκλειστικά με άριστα καταρτισμένους επιστήμονες. Όλοι οι διδάσκοντες είναι κάτοχοι μεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων σπουδών, με διδακτική εμπειρία, άνεση και εξοικείωση με τις απαιτήσεις του εκάστοτε μαθήματος και τις ανάγκες του εκάστοτε φοιτητή/-τριας.

Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε, με ανθρώπινο ενδιαφέρον και επαγγελματισμό, στα μέτρα των απαιτήσεών σας, έχοντας σαν στόχο την ακαδημαϊκή πρόοδο και την ολοκλήρωση των σπουδών σας.

Για οποιοδήποτε πληροφορία θελήσετε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 2310 520-939, μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  επισκεφτείτε μας στα γραφεία μας:

Ίωνος Δραγούμη 43, 5ος Όροφος, Θεσσαλονίκη

Δείτε και Ενημερωθείτε για τα Online μαθήματα μέσω Skype εδώ.

foititika-mathimata

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,