Ιδιωτικά Κολλέγια

Ιδιωτικά Κολλέγια

Ιδιωτικά Κολλέγια

Ιδιωτικά Κολλέγια

Διαβάστε περισσότερα: Ιδιωτικά Κολλέγια

ICBS BUSINNES COLLEGE

 Το 1977, ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το κολλέγιο ICBS Thessaloniki Business College από μια ομάδα επιστημόνων για την κάλυψη της ανάγκης για επιχειρησιακή εκπαίδευση (Βusiness Studies), ενώ οι δράσεις επεκτάθηκαν αργότερα και σε άλλες πόλεις. Η φιλοσοφία του βασίστηκε στα πλέον αποτελεσματικά ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Τα προγράμματα σπουδών επίσης, είναι προσαρμοσμένα στις τωρινές ανάγκες της αγοράς και τις παγκόσμιες εξελίξεις. Παράλληλα, οι καθηγητές του  ICBS Θεσσαλονίκη business College  συνδυάζουν την ακαδημαϊκή υποδομή με την πρακτική εμπειρία χρόνων.

Η προσέγγιση του φοιτητή είναι καθαρά ανθρωποκεντρική με στόχο την ανάπτυξη της αμεσότητας για τη διευκόλυνση της μάθησης. Παράλληλα, στο ICBS Θεσσαλονίκη Business College δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην επιχειρηματικότητα με σκοπό τη δημιουργία καινοτόμων και νέων ιδεών, οι οποίες θα εξελιχθούν σε αποτελεσματική επιχειρηματική δράση.

Όσον αφορά το πτυχίο bachelor, προσφέρονται τετραετή προγράμματα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Τουριστικό και Ξενοδοχειακό Μάνατζμεντ, στο Μάρκετινγκ, στο Μάρκετινγκ, Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις, και τέλος στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική. To Πανεπιστήμιο της Αγγλίας έχει τον πλήρη Ακαδημαϊκό έλεγχο και καθορίζει τη διδακτέα ύλη, ελέγχει την πρόοδο των φοιτητών, έχει την εποπτεία των εξετάσεων και εκδίδει τον τίτλο σπουδών.

Επιπλέον, το ICBS προσφέρει και μεταπτυχιακά προγράμματα, όπως το Master in Business Administration (MBA), ο οποίος είναι καταξιωμένος μεταπτυχιακός τίτλος που απονέμεται από το Βρετανικό Πανεπιστήμιο και ανοίγει νέες επαγγελματικές προοπτικές. Το πρόγραμμα MBA είναι προσαρμοσμένο στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων και εκπαιδεύει τους υποψήφιους μεταπτυχιακούς στους τρόπους, μεθόδους, συστήματα και πλαίσια αποτελεσματικής διοίκησής τους. Στο ICBS όλα τα προγράμματα ΜΒΑ γίνονται στην ελληνική γλώσσα με φοίτηση που διαρκεί 2 χρόνια.

 

 

 

MEDDITERENEAN COLLEGE

To Mediterranean College (MC) αποτελεί το πρώτο Ελληνικό αγγλόφωνο Κολέγιο με μακρόχρονη εμπειρία στην ανώτατη ιδιωτική εκπαίδευση.  Επίσης, είναι το πρώτο που κατάφερε μετεγγραφή φοιτητή σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού και το πρώτο που δέχτηκε αλλοδαπούς φοιτητές. Μια ακόμη πρωτοπορία του επιπλέον είναι η προσφορά του MBA – Master of Business Administration στον Ελλαδικό χώρο.

Από την ίδρυση του Mediterranean College (MC) έως σήμερα έχουν αποφοιτήσει περίπου 15.000 φοιτητές, ενώ 1200 από αυτούς έχουν ενταχθεί σε προγράμματα HND, Bachelor, Executive Diploma και Master, τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά το διδακτικό προσωπικό, το 50% εξ αυτών είναι κάτοχοι Διδακτορικών τίτλων και το 20% υποψήφιοι διδάκτορες. Επιπλέον, το 90 % του διοικητικού και τεχνικού προσωπικού είναι απόφοιτοι πανεπιστημίου. Το Mediterranean College (MC) διαθέτει μεγάλες κτιριακές εγκαταστάσεις, 7 εργαστήρια υπολογιστών 100 θέσεων, αλλά και πάνω από 15.000 τόμους βιβλίων στις δανειστικές βιβλιοθήκες.

Όσον αφορά την μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία, το κολέγιο διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διασυνδέσεων με 80 μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Χαρακτηριστικά είναι και τα ποσοστά των αποφοίτων που βρίσκουν εργασία πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους μόλις στο 1ο εξάμηνο μετά την αποφοίτηση (82 %), ενώ το ποσοστό των προπτυχιακών αποφοίτων που συνεχίζουν για μεταπτυχιακές σπουδές αγγίζει το 60%.

Οι κύριοι στόχοι του Mediterranean College (MC) είναι η παροχή σπουδών εις βάθος για την επιτυχή είσοδο είσοδο στον επαγγελματικό τομέα, η επέκταση ευκαιριών σε νέους κυρίως επαγγελματίες που επιθυμούν τον εμπλουτισμό γνώσεων για την επαγγελματική τους άνοδο και τέλος, η έμπνευση του αισθήματος αξιών και η ανάπτυξη των ηγετικών ικανοτήτων των φοιτητών.

City College Θεσσαλονίκη

Το CITY College με έδρα τη Θεσσαλονίκη αποτελεί το Διεθνές Ακαδημαϊκό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, το οποίο δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης των σπουδών στο επιλεγόμενο αντικείμενο και την απόκτηση πτυχίου από ένα κορυφαίο Βρετανικό Πανεπιστήμιο. 

Ιδρύθηκε το 1989 και είναι ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Ν.Α Ευρώπη, ενώ από το 2009 λειτουργεί ως Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield. Είναι το 6o ακαδημαϊκό τμήμα του βρετανικού Πανεπιστημίου και το μοναδικό που λειτουργεί εκτός της Μεγ. Βρετανίας. Το CITY College αποτελεί μέρος του Πανεπιστημίου του Sheffield και διαθέτει τρία ακαδημαϊκά τμήματα, τα οποία είναι το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών, το Τμήμα Πληροφορικής και το Τμήμα Ψυχολογίας. Επιπλέον, προσφέρει 5 πτυχιακά (Bachelor’s) και 9 μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα με  υψηλό δείκτη απορρόφησης στην αγορά εργασίας.

Το διακεκριμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, η ποιότητα της εκπαίδευσης και έρευνας, το διεθνές ακαδημαϊκό περιβάλλον και η πιστοποίηση από επίσημους Βρετανικούς φορείς χαρακτηρίζουν το προφίλ του CITY College, συμβάλλοντας στη διεθνή φήμη του ως ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Όσον αφορά τις προϋποθέσεις και η διαδικασία εισαγωγής των υποψήφιων φοιτητών, η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται στο CITY, ενώ η Ακαδημαϊκή Επιτροπή του CITY μελετά την αίτηση και αποφασίζει την ένταξη του υποψηφίου. Η τελική απόφαση όμως λαμβάνεται από το Αγγλικό Πανεπιστήμιο και κοινοποιείται με επίσημη επιστολή αποδοχής και εγγραφής από το University of Sheffield. Για την εγγραφή απαιτείται Ελληνικό Απολυτήριο Λυκείου ή ισότιμο τίτλο από λύκειο οποιασδήποτε άλλης χώρας ή το International Baccalaureat. Επίσης, χρειάζεται το πτυχίο της Αγγλικής Γλώσσας Cambridge Advanced Certificate ή IELTS (με βαθμό 6.0) ή TOEFL (με βαθμό 550 σε γραπτές εξετάσεις), ενώ σε περίπτωση έλλειψής του ο υποψήφιος γίνεται δεκτός έπειτα από εξετάσεις στην Αγγλική γλώσσα.

Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

School of Economics & Business Administration

Executive MBA 

MSc in Management 

MSc in Banking & Finance

MSc in Sustainable Development 

MSc in Strategic Product Design

LLM in Transnational and European Commercial Law and Alternative Dispute Resolution

 

 ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, DISSERTATION ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 520939, E MAIL:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


School of Humanities

MA in Black Sea Cultural Studies

MA in Art, Law and Economy

School of Science & Technology

MSc in Information and Communication Technology (ICT) Systems

MSc in Energy Systems

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ (3) Arrow ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,