ΕΑΠ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΑΠ

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα επαγγελματικα δικαιώματα των αποφοίτων ΕΑΠ :

  1. http://career.eap.gr/employment_rights_pli.php (ΠΛΗ)
  2. http://career.eap.gr/employment_rights_elp.php (ΕΛΠ)
  3. http://career.eap.gr/employment_rights_isp.php (ΙΣΠ)
  4. http://career.eap.gr/employment_rights_deo.php (ΔΕΟ)
  5. http://career.eap.gr/employment_rights_fye.php (ΦΥΕ)
  6. http://career.eap.gr/employment_rights_epo.php (ΕΠΟ)
  7. http://career.eap.gr/employment_rights.php (ΛΟΙΠΑ)

 379205 526684380688464 244426753 N

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ SPSS

Το Γραφείο Δικτυακών και Πληροφοριακών Υπηρεσιών σας ενημερώνει ότι ο κωδικός ενεργοποίησης και χρήσης της εφαρμογή SPSS 21 για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 λήγει στης 14/08/2014. Για να ενεργοποιήσετε εκ νέου την εφαρμογή SPSS21 με νέο κωδικό ή να κατεβάσετε την αναβάθμιση της εφαρμογής (SPSS 22) θα πρέπει να εισέλθετε στο

http://apps.eap.gr/spss/auth.php

Τα στοιχεία πρόσβασης που θα σας ζητηθούν είναι τα ίδια με αυτά του portal του ΕΑΠ

 ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΑΠ ΑΠΚΥ

Στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΕΑΠ) και Κύπρου (ΑΠΚΥ) η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ενώ η έναρξη των σπουδών για τα προαναφερόμενα προγράμματα γίνεται κάθε φθινόπωρο. Μάλιστα, προσφέρουν τόσο προπτυχιακές όσο και μεταπτυχιακές σπουδές.

Σε κάθε ακαδημαϊκό έτος οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν, κατ’ ανώτατο όριο, σε τρεις Θεματικές Ενότητες για τα πτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και σε δύο Θεματικές Ενότητες για τα μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Για την απόκτηση πτυχιακού τίτλου σπουδών, απαιτείται η επιτυχής παρακολούθηση δώδεκα τουλάχιστον θεματικών Ενοτήτων, ενώ για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών επιπέδου Μάστερ απαιτείται η επιτυχής παρακολούθηση τριών ή τεσσάρων Θεματικών Ενοτήτων ή / και εκπόνηση διατριβής.
 

 

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow ΕΑΠ

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,