Εργασίες ΕΑΠ: Φοιτητικό Φροντιστήριο

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΑΠ, ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΑΠ: Στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ελλάδος (ΕΑΠ) και Κύπρου (ΑΠΚΥ) η προσφορά των σπουδών γίνεται με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, ενώ η έναρξη των σπουδών για τα προαναφερόμενα προγράμματα γίνεται κάθε φθινόπωρο. Μάλιστα, προσφέρουν τόσο προπτυχιακές όσο και μεταπτυχιακές σπουδές.

Σε κάθε ακαδημαϊκό έτος οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν, κατ’ ανώτατο όριο, σε τρεις Θεματικές Ενότητες για τα πτυχιακά Προγράμματα Σπουδών και σε δύο Θεματικές Ενότητες για τα μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.

Για την απόκτηση πτυχιακού τίτλου σπουδών, απαιτείται η επιτυχής παρακολούθηση δώδεκα τουλάχιστον θεματικών Ενοτήτων, ενώ για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών επιπέδου Μάστερ απαιτείται η επιτυχής παρακολούθηση τριών ή τεσσάρων Θεματικών Ενοτήτων ή / και εκπόνηση διατριβής.

Για κάθε Θεματική ενότητα. οι φοιτητές εκπονούν αριθμό γραπτών εργασιών, ανάλογα με το γνωστικό αντικείμενο που αξιολογείται από τον διδάσκοντα. Οι γραπτές εργασίες δραστηριοποιούν τον φοιτητή και τον βοηθούν να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα μελέτης.

Στο πλαίσιο κάθε Θεματικής Ενότητας .οι φοιτητές συμμετέχουν υποχρεωτικά, με τη φυσική τους παρουσία, στις τελικές γραπτές εξετάσεις. Η γραπτή εξέταση στο τέλος της ακαδημαϊκής περιόδου αποτελεί την τελική και πλέον ουσιαστική αξιολόγηση του φοιτητή για κάθε Θ.Ε.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες:

Βρίσκεστε εδώ: Home Arrow ΕΑΠ (3) Arrow ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΑΠ - ΑΠΚΥ

πτυχιακες εργασιες ετοιμες, πτυχιακή εργασία, πτυχιακες εργασιες λογιστικης, διπλωματικές εργασίες, πτυχιακες εργασιες τει, φοιτητικές εργασίες, διπλωματική εργασία, πτυχιακες & μεταπτυχιακές εργασιες νοσηλευτικης, ετοιμες πτυχιακες εργασιες, πτυχιακες εργασιες θεσσαλονικη, πτυχιακεσ εργασιεσ, πτυχιακες εργασιες download,