DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Η ερευνητική ομάδα DAISSy του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην ημερίδα που διοργανώνει με τίτλο «Η αξιοποίηση των ψηφιακών λύσεων στην επαγγελματική κατάρτιση και εκπαίδευση», η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 στις 18.00, στο Ξενοδοχείο «Βυζαντινό» στην Πάτρα.

Η ομάδα DAISSy – ΕΑΠ συμμετέχει ως εταίρος στις δράσεις του έργου User-friendly Practical Distance Active Training Experience – UPDATE [2021-1-IT01-KA220-VET-000032930], που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το έργο UPDATE (https://www.update-project.eu/), διάρκειας 24 μηνών, στοχεύει στην ενίσχυση και εφαρμογή ενός ψηφιακού οικοσυστήματος για την επαγγελματική κατάρτιση με τη συλλογή και ανάπτυξη ψηφιακών και τεχνολογικών λύσεων και την ενίσχυση της επικαιροποίησης των ψηφιακών δεξιοτήτων των καθηγητών και εκπαιδευτών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης. Ο γενικός στόχος του έργου είναι να βελτιωθεί η ποιότητα της επαγγελματικής κατάρτισης που παρέχεται από τους οργανισμούς επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης – με σκοπό την αύξηση των ευκαιριών μάθησης, της ένταξης και της επιτυχίας της κατάρτισης των εκπαιδευομένων, καθώς και της απασχολησιμότητάς τους – ενισχύοντας τις ικανότητες των εκπαιδευτών και των διδασκόντων να εφαρμόζουν μορφές μικτής και εξ αποστάσεως διδασκαλίας και να εφαρμόζουν τις νέες τεχνολογίες στις δραστηριότητες επαγγελματικής κατάρτισης με υψηλό πρακτικό περιεχόμενο.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα και εκπροσώπους ενώσεων, ιδρυμάτων και φορέων σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Συγκεκριμένα απευθύνεται σε παρόχους επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, συμβούλους μαθητείας, εκπαιδευτικούς στην επαγγελματική κατάρτιση, φορείς που λαμβάνουν αποφάσεις, ερευνητές και επαγγελματίες της εκπαίδευσης.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ανοικτή και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Ζoom χρησιμοποιώντας τα ακόλουθα: https://us06web.zoom.us/j/84770488672?pwd=M2QzWkpnVW0vZ1FncU15WTQ5ZDE3Zz09
Meeting ID: 847 7048 8672
Passcode: 754127

Μπορείτε να δείτε την αφίσα της εκδήλωσης εδώ. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στη διεύθυνση info@daissy.eap.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της ερευνητικής ομάδας DAISSy:

Πηγή: eap.gr