DeskNET Φοιτητικό Φροντιστήριο

DeskNet

Ολοκληρώθηκε η 14η ALL DIGITAL Summit

Πραγματοποιήθηκε η ALL DIGITAL Summit όπως κάθε χρόνο με την συμμετοχή ατόμων, φορέων και οργανισμών που επιθυμούν να ενημερωθούν για την χρήση της τεχνολογίας και ταυτόχρονα να παρουσιάσουν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ψηφιακά επιτεύγματα, καθώς και να ανταλλάξουν ιδέες.

Βασικός στόχος του ALL DIGITAL είναι ο διάλογος, η εφαρμογή και η συνεργασία σε δράσεις για την επίτευξη του ψηφιακού μέλλοντος της Ευρώπης, επιτυγχάνοντας την αύξηση της ικανότητας, της ετοιμότητας και της ανθεκτικότητας των κέντρων ανάπτυξης ψηφιακών ικανοτήτων.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τρία θέματα:

  • Πολίτες και ανάπτυξη ικανοτήτων
  • Εκπαιδευτικοί και εκπαίδευση STE(A)M
  • Νέοι άνθρωποι

Στις 14 Οκτωβρίου 2021, στο πλαίσιο του 14ου ALL DIGITAL Summit, μιας μοναδικής πλατφόρμας για τον ευρωπαϊκό τομέα ψηφιακής ένταξης, πραγματοποιήθηκε το τελικό συνέδριο του έργου STEAMonEdu, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 400 εγγεγραμμένους/ες συμμετέχοντες/ουσες.

Οι φορείς χάραξης πολιτικής της ΕΕ, τα μέλη της ALL DIGITAL, τα ενδιαφερόμενα μέρη της ΕΕ και ιδιωτικές εταιρείες, ακαδημαϊκοί, εκπαιδευτικοί και νέοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αποτελέσματα του έργου STEAMonEdu παρακολουθώντας την εκδήλωση STEAMonEdu – Αυξάνοντας την υιοθέτηση και τον αντίκτυπο της εκπαίδευσης STE(A)M μέσα από την επαγγελματική ανάπτυξη των εκπαιδευτικών STE(A)M.

Η εκδήλωση επικεντρώθηκε σε τρεις κύριες πτυχές, όλες σχετικές με την εκπαίδευση STE(A)M: τα αποτελέσματα του έργου STEAMonEdu. τις τρέχουσες καινοτομίες στην εκπαίδευση STE(A)M, και τις μελλοντικές προκλήσεις στον τομέα.

Λεπτομέρειες για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.